Ganduri, opinii, vise..
 
 

Vi se potriveste o fusta mini, midi sau maxi?

January 29th, 2011 Moda/Fashion
Vi se potriveste o fusta mini, midi sau maxi?

Ce fusta vi se potriveste? Daca aveti picioare subtiri specialistii recomanda ca fusta sa se opreasca deasupra genunchiului. Pentru picioarele atletice si musculoase lungimea potrivita este la nivelul genunchiului. Cand aveti picioare solide, cautati fuste peste genunchi, iar pentru picioarele cu imperfectiuni alegeti numai fuste maxi.

O femeie de afaceri, care are o functie de conducere, care lucreaza cu publicul si are putere de decizie, nu trebuie sa se imbrace in fuste mini. Imaginea este provocatoare si dauneaza relatiilor de serviciu, de parteneriat sau de afaceri.

Modelul plisat este destinat trupurilor subtiri. De obicei, este lucrata din materiale inchise la culoare, gen bleumarin si negru, dar nu este exclusa si varianta alba.

Fusta creata da volum unor solduri mici. Fusta pentru ocazii festive este, de fapt, o crinolinamoderna.

Fusta strech isi are anii ei de voga. Este recomandata pustoaicelor. Faptul ca este stramta, chiar mulata pe corp, nu o face  accesibila oricarei persoane.

Fusta sport din velur, reiat sau jeans trebuie sa aiba dungile distribuite vertical, astfel este inestetica si, in plus, da senzatia de “ingrasare”.

De obicei, fustele sunt accerorizate cu ajutorul cordoanelor si al curelelor. Late, subtiri, lungi, scurte, din acelas material, din piele, din metal. Aplicatiile acceptate sunt numeroase.

Deci, sa alegem modelul potrivit in functie de constitutia corpului si sa fim feminine!

 

Leave a Reply

inSUCEAVA.ro - Ghid pentru tinerii suceveni ! Firma Expert WORKS - organizări evenimente, design, magazin IT, consultanţă Night Music - Promoting Electronic Music Youth Can Do It - Organizaţie non-profit de Tineret